Sve naurdžbe primljene tokom dana do 13h od ponedjeljka do petka , obradjuju se i šalju isti dan. Naurdžbe zaprimljene iza 13h i preko vikenda šalju se naredni radni dan.

Uobičajen rok isporuke je izmedju 24-48h.

Kurirska služba In time dostavlja u ime Techmann d.o.o. Radi lakše i jednostavnije dostave  Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru potrebnu dokumentaciju.

Plaćanje se vrsi isključivo kuriru.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozove Vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Techmann DOO, vlasnik online trgovine obrađuje podatke svojih kupaca i korisnika usluga te posjetitelja online trgovine www.techmann.ba, a koje su namijenjene internetskoj prodaji proizvoda u skladu sa važećim propisima kojima se regulira zaštita ličnih podataka. Na online trgovini www.techmann.ba prikupljamo informacije koje identifikuju posjetioca (korisnika/kupca) ove online trgovine pri vršenju određenih aktivnosti kao što su naručivanje proizvoda, ispunjavanje anketa, slanje komentara i sl. Prilikom obavljanja navedenih radnji posjetilac ima obavezu unošenja svojih ličnih podataka (ime, prezime, adresa, kontakt telefon, e-mail adresa i dr). Unošenje ličnih podataka je odluka posjetioca koji ukoliko ne unese tražene podatke za navedene servise neće biti u mogućnosti da ih koristi.

Online trgovina www.techmann.ba u svojim bazama podataka ne prikuplja i ne čuva informacije vezane za platne kartice posjetilaca i korisnika usluga koje se pružaju putem navedenog servisa.

Opšte informacije o vlasniku online trgovine www.techmann.ba
Vlasnik online trgovine www.techmann.ba je Techmann DOO sa sjedištem u Franjevačka 3, Tuzla 75000, Bosna i Hercegovina.

ID broj firme je:

4202535680007

Email:

veleprodaja@techmann.ba

Telefon:

+387 35 257-555

Techmann DOO poduzima mjere kako bi obrada osobnih zadataka ispitanika bila zakonita, poštena i transparentna.

Izjava o privatnosti i zaštiti podataka

Izjava o privatnosti i zaštiti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se deponuju, prikupljaju i smještaju u baze prilikom korištenja online trgovine www.techmann.ba sa ciljem obavljanja online kupovine proizvoda na pomenutoj online trgovini.

Svi prikupljeni podaci biće upotrebljeni samo sa ciljem realizacije procesa kupovine, dostave naručenih proizvoda na predviđene adrese, eventualne promotivne aktivnosti kao i poboljšanja naših usluga.

Ovom Izjavom Vas želimo obavijestiti o:

1. načinu prikupljanja Vaših ličnih podataka
2. vrsti podataka koje prikupljamo
3. načinu upotrebe prikupljenih podataka
4. periodu u kojem se čuvaju prikupljeni podaci
5. zaštiti prikupljenih podataka
6. pristupu drugih stranaka prikupljenim podacima
7. vrsti kolačića koji se koriste na online trgovini
Zbog specifilčnosti digitalnog poslovanja pozivamo sve posjetioce online trgovine www.techmann.ba da pažljivo pročitaju izjavu o povjerljivosti kako bi na ispravan način razumjeli koje informacije treba da deponuju i u koju svrhu će deponovani podaci biti iskorišćeni.

Online trgovina www.techmann.ba prikuplja Vaše lične podatke pri obavljanju radnji koje prethode kupnji odnosno sklapanju ugovora što je ujedno i pravna osnova obrade Vaših ličnih podataka. Prilikom narudžbe proizvoda nužno je da upišite tražene podatke kako bi mogli završiti narudžbu te dobiti broj narudžbe koji služi kao pozivni broj za direktnu bankovnu transakciju na naš račun. Nakon što ste je iznos narudžbe uplaćen, a sredstva vidljiva na našem računu, isporučujemo naručenene proizvode, u slučaju da se radi o uplati bankovnim putem a ne pouzećem.

Prilikom kupnje proizvoda imate mogućnost kreiranja svog profila u kojemu su vidljivi svi Vaši lični podaci koji su nužni kako bi izvršili proces kupoprodaje, a putem kojega imate uvid u sve Vaše prošle kupovine.

Vaši lični podaci bivaju prikupljani također i prilikom isunjavanja kontaktnog formulara kada postavljate upite vezane za prodaju naših proizvoda ili u neku drugu svrhu.

Internetsku adresu posjetitelja (IP adresa) prikupljamo prilikom korištenja naše internetske stranice.